jeg skal på date og har en menu klar. Hvilken rødvin kan I anbefale til fisk?
tilføjet af Golite Motion
venter jeg ikke min elskede
fra lang rejse
tilføjet af In Vino Veritas
Rødvin til fisk?
Det må være din spøg? Mørkt kød, rødvin. Lyst kød, hvidvin. Man drikker en tør hvidvin til fisk.
IVV
tilføjet af Godt
Ja Fabers ture
mmmm
tilføjet af Golite Motion
er du Fisk
ok ok
tilføjet af lagermann
Nope.....
...jeg er vædder.
Mvh Lagermann
tilføjet af anonym
jeg er Torben
ikke også da
tilføjet af tomtitomtitom
Chateau le Cahors
The one and only.
Og du ved godt hvorfor.
vh
Tom
tilføjet af aroma terapi
rødvin ok til fisk
En klar ikke for mørk bourgogne kan godt gå - ellers er kold hvidvin (pouilly fume f.x) nok det bedste.
Desto mere tør og kold desto bedre ;-)
tilføjet af Tjeneren2
Anbefaling
Ved anbefaling af vin til fisk, vil jeg foretrække en hvidvin. En alt for tør hvidvin vil sikkert skræmme din udkårende væk, da det er mere for vinkendere som har denne lyst. Derfor vælg en blød og behagelig hvidvin, nu ved jeg ikke lige hvorfor en fisk du har tænkt dig at servere, men tror du får mere succes med en blød hvidvin end en tør. Jeg er selv meget til italienske vine, hvor jeg vil anbefale følgende: Tufico, Colonnara
Lavet på druen Verdicchio. For max. modenhed og blid fylde, vrides stænglen rundt på klaserne et par uger inden høst. Ren og fyldig vin. Vigneto le Rosse, Tommasi
En spændende hvidvin, lavet på passerina, pecorino, chardonnay og sauvignon blanc druer. En fyldig og kompleks hvidvin . Hvis du vælge en af disse 2 går du ikke galt i byen... Mvh Tjeneren
tilføjet af Porteren
Pinot Noir
Er det det en lettere fed fisk som laks eller tun og gerne stegt eller grillet vil en kølig (selvfølgelig ikke for kold ca. 14-16 C) pinot noir fra New Zealand eller Bourgogne være et fornuftigt valg til en rødvin. Ellers ville jeg foreslå en Pinot Blanc fra Alcase som er let fed i smagen og ikke bliver for tør, stadig med masser af frugt (Tit æble/pære) uden at blive for sød.