Yoghurt på maskine
Hej alle debatører 🙂
Jeg er blevet ejeren af en yoghurt maskine fra Severin, som jeg var meget spændt på at tage i brug. Opskriften der var med, var ikke specielt udførlig, så mit første forsøg gik lidt i vasken, da youghurten blev klumpet og havde samlet en hel del væske i toppen af glassene.
Desværre har jeg ikke kunnet finde noget yoghurt-opstarts-pulver, som jeg har læst om. Har været i både helsebutik og matas (bor i Kolding), men hvis nogen kender et sted, så hører jeg det gerne 🙂
Nå, men ud fra opskriften tog jeg noget yoghurt natural fra Thise, 2 tsk i hvert glas.. Jeg havde opvarmet noget skummetmælk op til 90 grader, og da var afkølet til ca. 40 grader fordelte jeg 1 l. mælk i de 7 glas på hver 150 ml., som fik lov at stå i maskinen 5,5 time og herefter i køleskabet.
Der må jeg være gået noget galt undervejs - håber der er nogle derude, der kender til det og kan gi' mig de tip, som jeg tydeligvis har brug for 😉
Fortsat god mandag!
Jeg er blevet ejeren af en yoghurt maskine fra Severin, som jeg var meget spændt på at tage i brug. Opskriften der var med, var ikke specielt udførlig, så mit første forsøg gik lidt i vasken, da youghurten blev klumpet og havde samlet en hel del væske i toppen af glassene.
Desværre har jeg ikke kunnet finde noget yoghurt-opstarts-pulver, som jeg har læst om. Har været i både helsebutik og matas (bor i Kolding), men hvis nogen kender et sted, så hører jeg det gerne 🙂
Nå, men ud fra opskriften tog jeg noget yoghurt natural fra Thise, 2 tsk i hvert glas.. Jeg havde opvarmet noget skummetmælk op til 90 grader, og da var afkølet til ca. 40 grader fordelte jeg 1 l. mælk i de 7 glas på hver 150 ml., som fik lov at stå i maskinen 5,5 time og herefter i køleskabet.
Der må jeg være gået noget galt undervejs - håber der er nogle derude, der kender til det og kan gi' mig de tip, som jeg tydeligvis har brug for 😉
Fortsat god mandag!