4tilføjet af

ægte arabisk falafel

Ingredienser:
150 g. kikærter (tørvægt)
100 g. frisk nykløver kamelgødning (opblødt hvis det er købt tørret)
1 bdt. persille
5-8 fed   hvidløg
1 stort   løg
½ tsk. koriander
½ tsk. spidskommen
salt
evt. 2 æg + 2 spsk rasp
       
Pitabrød
Kikærterne opblødes i vand (følg anvisningen på posen), derefter sis vandet fra. Hvis der bruges tørret kamelgødning opblødes denne ligeledes en time i lunkent vand inden brug.
Alle ingredienser blendes. Farsen formes mellem to skeer (hvis det ikke vil hænge sammen kan æg og rasp tilsættes).
Bollerne frituresteges eller steges i olie på panden.
Serveres i pitabrød med tzaziki eller salat.
Velbekomme :)
tilføjet af

Kamelgødning

tror sgu bare at jeg springer over i denne omgang.....
tilføjet af

hvis du køber en god kvalitet, smager det nærmest ligesom

grønærter. Kamelen skal have spist nykløver, det giver den fineste gødning kaldet "al'waqua". Det kan fåes i alle indvandrerbutikker.
Det kan fåes frisk, tørret, på dåse og nedlagt i olie med krydderier.
Det er utroligt godt for maven og let at fordøje og så er det tæskesundt.
Det er ikke spor ulækkert.
tilføjet af

Men...

hvis jeg kender dig ret, er det ikke kun pga. kamelgødningen at du ikke vil have noget med den slags at gøre. Er det ikke rigtigt?
tilføjet af

Kamelgødning ?

Man gøder da ikke kameler, de skal da fodres, ikk'?
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.