ægte arabisk falafel
Ingredienser:
150 g. kikærter (tørvægt)
100 g. frisk nykløver kamelgødning (opblødt hvis det er købt tørret)
1 bdt. persille
5-8 fed hvidløg
1 stort løg
½ tsk. koriander
½ tsk. spidskommen
salt
evt. 2 æg + 2 spsk rasp
Pitabrød
Kikærterne opblødes i vand (følg anvisningen på posen), derefter sis vandet fra. Hvis der bruges tørret kamelgødning opblødes denne ligeledes en time i lunkent vand inden brug.
Alle ingredienser blendes. Farsen formes mellem to skeer (hvis det ikke vil hænge sammen kan æg og rasp tilsættes).
Bollerne frituresteges eller steges i olie på panden.
Serveres i pitabrød med tzaziki eller salat.
Velbekomme :)
150 g. kikærter (tørvægt)
100 g. frisk nykløver kamelgødning (opblødt hvis det er købt tørret)
1 bdt. persille
5-8 fed hvidløg
1 stort løg
½ tsk. koriander
½ tsk. spidskommen
salt
evt. 2 æg + 2 spsk rasp
Pitabrød
Kikærterne opblødes i vand (følg anvisningen på posen), derefter sis vandet fra. Hvis der bruges tørret kamelgødning opblødes denne ligeledes en time i lunkent vand inden brug.
Alle ingredienser blendes. Farsen formes mellem to skeer (hvis det ikke vil hænge sammen kan æg og rasp tilsættes).
Bollerne frituresteges eller steges i olie på panden.
Serveres i pitabrød med tzaziki eller salat.
Velbekomme :)