2tilføjet af

Beder om DIN bedste opskrift.

Jeg har rodet mig ind i at skulle levere en hjemmelavet leverpostej 2. juledag (julefrokost blandt venner)
Det er det eneste jeg skal bidrage med og vil gerne komme med den perfekte juleleverpostej, så kære sol-mennesker, kunne I hjælpe mig med opskriften på en vidunderlig leverpostej, ville jeg være meget taknemmelig.
På forhånd tak
Ditte
tilføjet af

Spørg halfevil333.

Hun har samlet opskifter hele måneden.
tilføjet af

her er min mors opskrift

Leverpostej ”fra da jeg var i huset”
Ingredienser:
3 kg svinelever
2 kg svinespæk
2 løg
200 g margarine
200 g mel
16 dl. mælk
8 æg
4 strg. tsk. peber
4 strg. spsk. salt
Fremgangsmåde:
Margarinen smeltes og melet tilsættes under piskning, nu tilsættes den lune mælk lidt efter lidt. Herefter smeltes det hakket spæk i mælken massen, gryden tages fra varmen og det hakkede lever og løg røres i, æggene tilsættes lidt efter lidt, og til sidst tilsættes salt og peber. Massen kommes i forme og bages svag varme 165 grader i vandbad 1-1 1/4 time. Denne portion giver 20 forme af 4 ½ dl, og er velegnet til frysning.
Kilde: http://www.eddythemadchef.dk/koed/morbente.asp
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.