Hej.
Jeg skal ovnstege en hel regnbueørred på 1650g., men jeg kan ikke helt finde ud af hvor længe den skal have og ved hvilken temperatur (ovnen.
tilføjet af bulderfnis
Havørred?
Er du sikker på at det ikke er en havørred du har?
Det lyder af voldsomt meget at du har en regnbueørred på 1650g ?
m.v.h.
Bulderfnis
tilføjet af ******************
Bulderfnis
Der der ler sidst, ler bedst!!!!!
Regnbueørred
Regnbueørreden eller steelhead på engelsk stammer oprindeligt fra Nordamerikas vestkyst. I 50'erne slog dambrugsproduktionen igennem og Danmark er i dag verdesn største producent af opdrættede regnbueørreder. Ved 800-1.000 gram sættes de små ørreder ud i havvand og lever her mindst 6-7 måneder inden de slagtes.
Det røde bånd på siden af fisken har givet regnbueørreden sit navn.
Kødet er fast og minder om laks, men med en lidt lavere fedtprocent.
Den maximale størrelse og vægt på en regnbueørred er 70 cm og 9 kg.
tilføjet af Anonym
Hvad mener du med ler?
Griner du ikke bare fjoget? Og af hvad? Kunne du forklare dig, så vi andre kan grine med dig og ikke kun ad dig?
tilføjet af ****************
Jo anonym
Bulderfnis skulle lige belære os om at regnbueørreder næppe kunne veje 1650 g. og så fandt jeg denne på nettet -op til 9 kg.
Men du behøver ikke at le. Jeg mente blot at man ikke skal belære andre, før man er sikker i sin sag.
GODT NYTÅR.
tilføjet af Pulitzer-in-the-making
Det er en...
Put and take-ørred. 1 time og 15 min ved 150 grader. Kan man ikke bare give den 50 min ved 180?
tilføjet af bulderfnis
????
Undskyld, men hvor ser du at jeg er belærende?
prøv lige at læse begge mine indlæg igen.
Er da glad for at jeg kan få latteren frem hos dig.
godt nytår
Bulderfnis
tilføjet af Jakob2
Perfekt
Perfekt jeg har en lerovn. Dvs 3 min og 40 sek ved 1320 grader (O:
tilføjet af themis
vrøvl
Buller
Skriver at den er stor på1650g sikke noget sludder de findes meget større.🙂