er der nogle faglærte der ved hvordan
det er at arbejde som vikar, for de forskellige firmaer, også dem der konstant søger personale.
jeg har bemærket at diverse kokke annoncer bliver mere og mere udvandet, firmaerne forlanger ligefrem at man er indstillet på kraftig og effektiv rengøring, også uden for "eget parti - område.
jeg er ikke interesseret i at overtage et bombet lokum, hvor både køkken, lager, kølerum og frostrum er fulde af skidt og mug fra flere generationer af junk smadskere, ifølge de annoncer man kan læse øverst her på Solen, så er det de samme firmaer der konstant søger nyt personale, dog under vidt forskellige "stillings benævnelser, som Fks. køkkenchef, gastro hjælper, gastro kok, økonoma, cater, og utallige andre stillings benævnelser.
primært søger jeg ikke et arbejde for pengenes skyld, for jeg mangler ikke noget, men jeg vil gerne snuse lidt til faget igen efter ca. 35 år i brancen.
faget er jo mere eller mindre ødelagt af vacum kartofler, udskårne minge ling affaldskød og falske saucer.
ingen laver længere kød og mel boller på tommeltotten mere, og bøfmaskiner - hamburgers hvor tilsætning af rasp, kartoffelmel og æg har også har også medført at der udføres en mangfoldig swindel med til tuskede råvarer.
utallige restaurenter og klamhuggere reklamerer med "hjemmebagt brød, fra sæk nummer 28, men rugbrøds blandingen er så giftig, at hvis man tilfældigvis får lidt "mel på fingrene, så får man omgående kontakt eksem, der findes ikke længere en rigtig surdej der starter hævningen og smagen af brødet.
der går jo mange rygter inden for brancen, og de fleste negative rygter er sikkert rigtige, på et værtshus i Randers var der to kontrol gæster på besøg, og de bestilte hver især mere smørrebrød, end de kunne spise, så derfor lavede de en aftale om at retunere en opstyltet " dyrlægens natmad med leverpostej, saltet lårtunge, sky og løg, og tilfældigvis var gæst nr. to intereseret i omtalte delikatesse, hvorfor "afsenderen fik lusket et cigaret skod op under saltkødet, hvorefter det blev serveret råt for den "intetanende gæst.
der er vist også vikarer der bliver sendt ud på en dag's misioner, det kan ikke være særlig opløftende, specielt hvis der ikke er orden i proviant rummet, og hvis frituren ikke har været renset efter hvert måltid. visse steder bruger de ønskebrønden både til at stege bacon, løg og panerede fisk i, så varmelegemerne er godt gemt i "nedfaldet kul fra forrige efterår.
jeg har bemærket at diverse kokke annoncer bliver mere og mere udvandet, firmaerne forlanger ligefrem at man er indstillet på kraftig og effektiv rengøring, også uden for "eget parti - område.
jeg er ikke interesseret i at overtage et bombet lokum, hvor både køkken, lager, kølerum og frostrum er fulde af skidt og mug fra flere generationer af junk smadskere, ifølge de annoncer man kan læse øverst her på Solen, så er det de samme firmaer der konstant søger nyt personale, dog under vidt forskellige "stillings benævnelser, som Fks. køkkenchef, gastro hjælper, gastro kok, økonoma, cater, og utallige andre stillings benævnelser.
primært søger jeg ikke et arbejde for pengenes skyld, for jeg mangler ikke noget, men jeg vil gerne snuse lidt til faget igen efter ca. 35 år i brancen.
faget er jo mere eller mindre ødelagt af vacum kartofler, udskårne minge ling affaldskød og falske saucer.
ingen laver længere kød og mel boller på tommeltotten mere, og bøfmaskiner - hamburgers hvor tilsætning af rasp, kartoffelmel og æg har også har også medført at der udføres en mangfoldig swindel med til tuskede råvarer.
utallige restaurenter og klamhuggere reklamerer med "hjemmebagt brød, fra sæk nummer 28, men rugbrøds blandingen er så giftig, at hvis man tilfældigvis får lidt "mel på fingrene, så får man omgående kontakt eksem, der findes ikke længere en rigtig surdej der starter hævningen og smagen af brødet.
der går jo mange rygter inden for brancen, og de fleste negative rygter er sikkert rigtige, på et værtshus i Randers var der to kontrol gæster på besøg, og de bestilte hver især mere smørrebrød, end de kunne spise, så derfor lavede de en aftale om at retunere en opstyltet " dyrlægens natmad med leverpostej, saltet lårtunge, sky og løg, og tilfældigvis var gæst nr. to intereseret i omtalte delikatesse, hvorfor "afsenderen fik lusket et cigaret skod op under saltkødet, hvorefter det blev serveret råt for den "intetanende gæst.
der er vist også vikarer der bliver sendt ud på en dag's misioner, det kan ikke være særlig opløftende, specielt hvis der ikke er orden i proviant rummet, og hvis frituren ikke har været renset efter hvert måltid. visse steder bruger de ønskebrønden både til at stege bacon, løg og panerede fisk i, så varmelegemerne er godt gemt i "nedfaldet kul fra forrige efterår.