Hejsa :)
Jeg prøver på at slanke mig, især omkring maven og taljen, af brød spiser jeg kun fuldkornsrugbrød, men er det i orden at spise groft hvede brød? Og er det lige meget hvis der er gluten i?
Har virklig brug fot et svar ;S
tilføjet af klm
Gluten
🙂Såvidt jeg ved har gluten kun betydning for os mennesker hvis vi lider af cøliaki. Altså er overfølsom overfor gluten.🙂. Held og lykke med kuren.
tilføjet af kemiske ali.
gluten er ikke farlig,
men bagerne tilsætter et stof, som forbedrer melets gluteinhold, eller også kaldet eleksitet, altså så man bedre kan strække dejen, fks, med wiener dej og butter dej.
til sidst, køb aldrig det såkaldte bagemelsprodukter, hvor man bare skal tilsætte vædske, de er livsfarlige, men alle mulige og umulige tilsætningsstoffer, dette gælder desværre også for de åbenbart fabriksfremstilleda saucer, JENSEN*S restaurenter, har sovse som kan holde sig i flere år, i en kæmpebeholder på gulvet, en beholder der aldrig bliver vasket, man hælder bare nogle nye spande sauce---brækmidler--oveni.
alle de sauce og dressings er farlige, prøv at bede om bearnaise sauce, og du vil se, at det er fup, ved den ægte bearnaise kan man varme saucen op med en ligther, og saucen vil omgående skille.
jensen, og mange andre af den slags dagdriverestaurenter har ingen kokke ansat, kun en godt udseende madmor, så tænk jer om, inden i bruger penge på affald.