God weekend sol folk 🙂
Jeg fandt disse glas med "grillede svampe" i Lidl her i denne uge, de var så mums at de var væk efter et par timer 😃🙂
De er svampe i et glas med solsikke olie og lidt oregano. Jeg kunne supergodt tænke mig at kunne lave disse selv. Så jeg ville vide om det er så simpelt som jeg håber 😃
Brug for svampe, et glas til dem, og noget solsikke olie samt lidt oregano.
Gril svampene på en pande i et stykke tid, derefter læg dem ned i glasset som har olien og oregano i sig på dette tidspunkt. Lad det stå i nogen timer og wupti!
Så enkelt håber jeg da ellers at det er 🙂
Før jeg tager chancen selv kunne jeg da godt tænke mig at høre jeres input på hvordan i ville gøre dette.
På forhånd tak fra en svampesyg kat [f][s]🙂
tilføjet af Morgenfryd,
Sådan ville jeg også forsøge mig
Det er nok tvivlsomt om du kan ramme den præcise smag. Der er muligvis tilsat aromastoffer eller andet som du ikke lige har i husholdningen og så er målene vel også en fabrikshemmelighed. Det skulle ikke undre mig, om dine egne smager bedre, men prøv dig lidt frem, til du rammer det, du selv synes er optimalt.
Er du sikker på, de ikke er syltede? Hvis du har mod på det er denne opskrift noget af det bedste jeg har haft fat i - når det kommer til svampe. http://arla.dk/opskrifter/Syltede-svampe-med-rosa-peberkorn-til-ost/
tilføjet af denlillekat
Nøjser hvor lækkert!
Det ser og lyder rigtig lækkert, det skal jeg da helt klart lave i dag.
super at Lidl har søndagsåbent :)!
Mange tak Morgenfryd [f][f][s]🙂
tilføjet af Anonym
Eller lav dem på rigtig grill udenfor
Hvis man alligevel har tændt grillen er der jo som regel en masse dejlig eftervarme og det bruger jeg til at grille peberfrugter og vil da også prøve med svampe. Disse ting skal alligevel stå at trække, så man kan bare bruge et glas fra sidste gang til middagen og så lave et nyt til næste gang.
tilføjet af mettemokke
Spørg Dulkis
hun har en god opskrift på spids nøgenhat
tilføjet af dulkis
I tilfælde af efterspørgsel.
- det kan jo være, der er nogen, der ikke ved så meget om hallucinerende svampe som du gør. 😃😃
4 store spidsnøgenhatte eller 8 små - kun hattene bruges
1 kugle frisk mozzarella (gerne den ekstra gode buffala)
pesto
½ dl. olivenolie
1½ dl. basilikumblade
2-3 spsk. pinjekerner
½ fed hvidløg knust
25 g. fintrevet parmesan
salt
peber
Rids svampene på oversiden af hovedet. Blend alle ingredienserne til pestoen og smør lidt pesto i revnerne på svampene. Grill svampene kort, til pestoen synker ned i svampene.
Læg halvdelen af svampene i et ovnfast fad. Skær osten i skiver og fordel den over de anbragte svampe. Læg de resterende svampe over og stil ind under grillen i 10 minutter til svampene er grillede og osten halvsmeltet.
På to varme tallerkner smøres resten af pestoen ud og herpå lægges de grillede ostesvampe. Der pyntes evt. med et par cherrytomater og gives brød til.
Til andre end MetteMokke vil jeg anbefale at bruge portobello svampene til denne ret. 😉
FYI http://sundhedsinformationen.dk/sindssyg-af-svampe.html