Hvis man her en rest af noget sammenkogt hvor længe kan det stå i køleskabet inden man smider det ud.
Helt konkret har jeg en rest af noget kødsovs vi fik i onsdags og da jeg er alene hjemme ville jeg gerne komme det oven på en pizza, men jeg ved bare ikke helt. Det har stået 5 dage i køleskabet.
Ville i smide det ud, eller ville i uden betænkning anvende det? (som i nok kan høre er det ikke mig der er den madkyndige herhjemme)
tilføjet af Basso
Jeg ville smide det ud!
Hvis jeg er i tvivl, om noget mad er for gammelt, serverer jeg en bid for mine katte. Deres lugtesans er jo betydelig bedre end vores, så hvis de rynker på næsen og går deres vej - så er det ud med maden :-)
tilføjet af rosalilje
Hakket kød ????
..er jo hvad kødsovs er lavet af - det ville jeg ikke spise på 5 dagen....hakket kød skal spises dagen efter det er tilberedt - efter min mening altså.
Vh Rosalilje
tilføjet af lou
lige i overkanten
hvis det blev sat på køl lige efter tilberedningen og ikke har været åbnet for siden kan det måske gå an. Men 5 dage er godt nok lidt længe, det havde været bedre at fryse det i nogle få dage. Lugt til det og smag evt. en bid og er der den mindste antydning af dårligdom så ud med det.
tilføjet af Ubehjælpsom mand
Tak for jeres svar
Nej jeg tror ved nærmere eftertanke at det ryger ud. Det havde ellers været perfekt oven på en pizza, men omvendt er der ikke noget så ulækkert som mad hvor man er i tvivl om hvorvidt det er blevet for gammelt.
Jeg fandt en dåse kippers i et af skabene. Jeg tror de må stå for skud i aften :-)
tilføjet af rosalilje
Klogt KippersValg.......
....det smager godt, og du undgår kødsovsforgiftning :)
Velbekomme
Rosalilje