5tilføjet af

Pizza med blød sej bund og kun sprøde kanter

Hvordan bager man en pizza, hvor bunden er blød og sej, hvor kun kanterne er sprøde, ligesom fra Pizzaria.? Jeg kan kun bage med sprød bund, og det kan jeg ikke lide.
tilføjet af

Pizza med blød bund

Sørg for at det fyld, du lægger på er tilpas vådt, så bliver bunden også blød.
tilføjet af

Varm ovn

Det er faktisk endnu vigtigere, at ovnen og ikke mindst bagepladen er rygende varm, inden pizzaen kommer i ovnen. Varm ovnen op til mindst 250 grader - imens laver du pizzaen på et stykke bagepapir, som du så løfter pizzaen over på den varme bageplade med. Så er jeg ret sikker på, at du får den bund, du ønsker dig.
tilføjet af

det er ikke helt rigtig

du skal bage den på en sten plade eller 2 plader og ved meget høj temperatur i kort tid det er det de gør ,fyldet skal ikke være secelt våd så bliver bunden jo smattet
tilføjet af

Godt tip

Det er altid super at bruge en bagesten i ovnen. Forvarm ovnen. Put bagestenen ind ca. 10 min. inden du skal bage. Placer dernæst pizzaen (brød eller andet) på den.
Bunden bliver dejligt sprød og får nærmest den originale "stensmag".
tilføjet af

Sådan her:

Du skal lave dejen med meget lidt gær, og lade den hæve natten over. Der må også gerne komme noget oliven olie og et æg i dejen. Vigtigt er det også at du ælter dejen MEGET længe (20 min. f.eks.) og så bager den i en varm ovn.
Fyldet skal ikke være vådt, for så bliver bunden smattet!
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.