SuperDebat.dk > Underholdning > Sladder om de kendte
16tilføjet af simon-says
Inviterer du mig på middag?
Hvis du inviterede mig på middag, hvad stod menuen så på?
*FedeBritt* - glad for mad
tilføjet af FerskenQ
Menuen ville bestå af
kærlighed og kildevand.
tilføjet af simon-says
Hmm... ganske fristende
*FB* - der også kan med brus
tilføjet af Anonym
Koldskål
og to kammerjunkere
tilføjet af simon-says
Cool nok, men kan jeg ikke få et par kammerjunkere mere?
Koldskål er lækkert, ~...laver du den selv?
*FB*
tilføjet af Anonym
Ingenting
For du kommer aldrig til at sidde ved mit middagsbord.
tilføjet af Anti-FB
Nej det gør jeg ikke
du må nøjes med det du får fra den kommunale madordning.
tilføjet af dulkis
Anledningen helt afgørende
kommer du dumpende idag, på en åben invitation, er menuen allerede lagt og det er kold kartoffelsalat med koldt culotte (rest fra lørdag) og så en kold melonsuppe til dessert.
Postevand i litervis, isthe i rå mængder, æbleeddike i isvand og alt andet drikkeligt der er til at kapere i den her varme, så alkoholen er lagt på hylde for at undgå de værste hedeture - men, hvis vi nu havde en gæst, og han blev hængende til temperaturen faldt, så kunne det være at den de Luxe XO der står i skabet kom en lille bitte aftentur på bordet til kaffen.
tilføjet af Madkontrollen
Rester fra i lørdags
Fy for helvede da, at gemme mad i så mange dage i stegende hede. Ta ikke imod invitationen fede du dør af madforgiftning
tilføjet af dulkis
Har i ingen fryser hjemme hos jer?
....
tilføjet af anonym
pizza og fransk til desert :-)
hyggelig dag til dig :-)
måske en flaske rødvind.
tilføjet af simon-says
Jeg kan ikke li' pizza
Men vinen kan vi vel dele?
*FB*
tilføjet af simon-says
*Dulkis* - aftentur på bordet?
Om det er optøede rester eller ej, så takker jeg dig.
*FB*
tilføjet af simon-says
Så hellere en bolle
fra Kohberg.
*FB*
tilføjet af simon-says
Men jeg takker da for dit svar
Tak tak.
*FB*
tilføjet af tls21
En ting
jeg vil garantere dig jeg ikke vil servere er fisk, hvis det dog derimod er det du helst vil ha ja så ved du jo hvor du skal lede c",)
Nej jeg ville nok tragtere med en let tre retters.
En rejecoctail til forret med hjemmelavet hvidløgsbrød.
Til hovedret en mørbrad med bagekartoffel, champignon, blødeløg, flødesovs og hvidløgssmør.
Til dessert to hjemmelavet pandekager med is, let pyntet med flødeskum chokolade og caramel sovs, mandelflager og krokant.
Til kaffen ville der være hjemmelavet smakager og chokolade.
Som du kan læse elsker jeg at tragtere folk. Og ja du har jo prøvet småkagerne.
Drømmeren
tilføjet af mutter
menu
lad os starte med en forret bestående af fiske-
bidder
derefter går vi videre til hovedretten som er rådyrryg.
til dessert vil jeg servere en islagkage.
og sidst vil jeg lave små pindemadder til natmad.