Kaspers gulerodssuppe med oksekød
OK Gulerodssuppe med oksekød
1 løg skæres i små tern og svitses i 1 dl hvidvin
1,5 l oksefond tilsættes
3 - 4 gulerødder skæres i små tern og tilsættes
200 - 500 gr. godt oksekød skæres i små tern og tilsættes
0,2-0,5 dl fløde tilsættes (kan undlades - så bliver suppen klar)
krydres med salt og peber
kog op og servér når indholdet er mørt.
Suppen kan serveres med persille.
Hvis suppen bliver for salt, kan man putte lidt sirup i.
Denne opskrift er lavet og afprøvet af Kasper på 7 år.
1 løg skæres i små tern og svitses i 1 dl hvidvin
1,5 l oksefond tilsættes
3 - 4 gulerødder skæres i små tern og tilsættes
200 - 500 gr. godt oksekød skæres i små tern og tilsættes
0,2-0,5 dl fløde tilsættes (kan undlades - så bliver suppen klar)
krydres med salt og peber
kog op og servér når indholdet er mørt.
Suppen kan serveres med persille.
Hvis suppen bliver for salt, kan man putte lidt sirup i.
Denne opskrift er lavet og afprøvet af Kasper på 7 år.