Har besluttet at vi skulle have en lækker lammekølle med marineret kartofler og vildtsovs i dag....
Fik afvide ved slagteren at den skulle have 5 kvater ved 200 grader i ovnen på en rist... Men han snakkede ikke om at jeg evt skulle smide lidt vand i bunden? Skal eller må man det...? Jeg vil jo mene den nok kunne blive lidt tør hvis man ikke gør det???
tilføjet af Okocha.
Bliver ikke tør.
Intet vand medmindre den skal bruges til sov.
Du kan evt. ligge den ind på staniol så er der minimum af rengøring og lad gerne ovnen være 225C inden du sætter den ind så du får brunet den hurtigt af..
Hvis dene er udbenet og snøret ville jeg personligt kun give den 1 time og så 25 min. hviletid i staniol og omviklet i viskestykke.
God appetit.Godt det ikke er mig der skal spise det.
tilføjet af dulkis
Den er god, men
- jeg kan nu så godt lide, der er noget mere "skrald" på kanten, så jeg drysser/smører køllen med knust chili og hvidløg og en seriøs håndfuld oregano. Kan man godt lide skorpen sød og stærk, kan man pensle med smeltet honning inden krydderiblandingen kommer på. Den hænger bedre fast i honning end i olie.
tilføjet af Bimmer ILP
Helt enig
Jeg bryder mig hellere ikke om lam, men
tilbereder det på arbejdet.