Hey derude!
Er der nogen af jer der har en god idé til tilbehør til indbagt oksemørbrad m rødvinsauce og nogle kartofler, så det kan blive en lækker nytårsmiddag!. Jeg mangler en idé til nogle grøntsager der ikke nødvendigvis er haricot verts og gulerødder fra danefrost. Det skal selvfølgelig ikke tage en hel dag at lave for jeg skal også arbejde nytårsaftensdag. Godt nytår....
tilføjet af bodega
kanske.....
Hvis det er til at opdrive, nogle asparges, en tur på panden med lidt hvidløg og en smule spæk eller bacon.
Dampet "baby leeks", ved ikke om det hedder baby porrer på dansk? evt med en lille sukkerært.
Glasserede løg, en evig vinder.
Måske en rødbedesalat af en slags.
tilføjet af anonym
Uhm!
...lidt inspiration fik jeg der og måske også nogle idéer! Tak for det.... :-)
men flere idéer er selvfølgelig stadig velkomne fra jer derude...
tilføjet af JensenDK
Synes også...
...BoDeGa's forslag lyder godt.
Et andet bud kunne være hasselbach-kartofler ovnstegt på et leje af rødbede-stænger og løgbåde og/eller onvstegte halve tomater med et godt høvl tørret basilikum og oregano - og/eller marinerede haricot verts (kan godt laves dagen før og serveres kolde, hvis alle de øvrige ting er varme) - og/ eller ristede svampe, de ville gå godt til rødvinssaucen.
tilføjet af obl
Svampe og pigeon æbler
Hej
Blandede svampe som f.eks. markchampigon, kantareller, østershatte, shitake svampe svitches, svits derefter pigeon æblebåde så meget at der stadig er bid i dem. Bland med svampene og så en lækker rødvinssauce, det er bare lige sagen
tilføjet af Thomas 2
mums
Du kan også tage asparges eller bønner, og rulle dem ind i bacon, og så ind i ovnen...