Er der nogen der ved hvor man kan få sorte oliven uden sten, der ikke er grønne? De fleste 'sorte' oliven er i virkeligheden grønne oliven der er blevet farvet sorte, med fx. læder eller andet. Og det smager desværre kraftigt igennem.
tilføjet af dulkis
Tænk - det har jeg aldrig oplevet
Men jeg køber altid oliven hos min "lokale tyrker" og så køber jeg dem, han har i karet i løs vægt - aldrig dem i glas, kan det være derfor?
tilføjet af morii
øøhh...
Jeg er ret overbevist om, at sorte oliven er modne oliven og de grønne er umodne?! Derfor den kraftigere smag. Men det er måske forkert??
Er der en der kan belyse dette spørgsmål??
tilføjet af kab
Den er god nok - de er
uægte, de sorte oliven. Hvis man herhjemme vil være sikker på kvaliteten af de oliven, man køber, skal man gå ind til dem med forstand på det: indvandrer-butikkerne. Her får man altid gode varer.