3tilføjet af

Spørgsmål angående d-vitaminer

Er der nogen der ved, hvor stor forskellen på d-vitamin er i henholdsvis frossen rødspætter og ferske rødspætter?
tilføjet af

det samme

Jeg vil tro at indholdet er det samme.
Mener ikke at D-vitamin bliver ødelagt af hverken frysning eller kortvarig opbevaring.
Hvis du mangler D-vitamin, er solen eller tabletter en bedre måde.
Du skal spise ufatteligt mange fede fisk for at få nok, så medmindre du lever som eskimo, så kan du godt glemme det.
tilføjet af

Vælg en anden fisk

Rødspætte er en forholdsvis fedtfattig fisk, så hvis du vil spise fisk for at få D-vitamin, så skal du have fat i de fede fisk som feks. Makrel, Sild, og laks som jo er ret tilgængelige i mange former. Gør du det til en fast vane feks at spise 1 dåse makrel til frokost en dag om ugen, en sildemad en anden dag om ugen og en skøn lakse ret til aften en gang om ugen, så vil du garanteret sammen med en time ude i solen hver dag, have fået D-vitamin nok på en naturlig og velsmagende måde.
tilføjet af

Lige nu er der sild på menuen,

store fede høstsild, - og de smager så godt.
Med venlig hilsen, ftg.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.