8tilføjet af

Trofast ægtemand

Jeg skal lige spørge fra en bekendt til en ven som jeg kender. Der nu er lykkeligt Gift med en dame fra Rusland, de har så Ét fælles barn, som de meget gerne vil have et barn mere til, men det er nu ikke lykkes for hans kone. Sparsiba at blive gravid i de sidste par år, hvor de har haft 6 dagligt 3 - 5 x. nu står de og skal rejse på ferie ned og besøge søsteren i ukraine, Som der ligner meget hans kone. Så er det at han har forslået at han ville prøve på om der er nogle komplikationer som der er opstået med hans kone, efter tidligere graviditet, så han vil derfor prøve om der sker noget med søsteren imedens han er i ukraine. Men så er det, at spørgsmålet er hvilken stilling er nu bedst til at blive Gravid i, en 69 med søsteren kan nok kun betragtes som en slags, Kong Christian stod ved højens mast.?
tilføjet af

Hvad????????

Er du fuld eller hvad.
Der er ikke hoved eller hale i noget af dit indlæg.
tilføjet af

Solstik :D

[s][s]Ingredienser: 3 æg
175 g. sukker
150 g. mel
1 tsk. bagepulver
½ citron
110 g. margarine
Margarine smeltes og afkøles. Æg og sukker piskes meget luftigt. Citron rives. Mel og bagepulver sigtes sammen ned i dejen, citronskal kommes i, der vendes i dejen. Den smaletede margarine vendes i. Dejen kommes i springform, der er beklædt med bagepapir. Bages ved 200° i ½ time og kan pyntes med citronglasur.
😃😃😃😃😃😃[s][s][s][s][s][s][s]
tilføjet af

den smaletede margarine vendes i

det bliver en gang smatværk, hvorfor skal margarinen smaletedes, du ved vist ikke at margarine mest består af vand.
så brug kun kold smør, og kolde hænder.
tilføjet af

Smørkage Nam Nam

Ingredienser:
500 g. Mel
150 g. margarine
70 g. gær
2 æg
40 g. Sukker
2 dl. Lunken mælk
50 g. rosiner
½ tsk. kardemomme
½ tsk. salt
Remonce:
100 g. margarine
150 g. brun farin
1 spsk. sirup.

Vanille creme:
2½ dl. mælk
20 g. sukker
1 æg
1/4 brev cremepulver.

Dejen æltes og sættes til hævning i ca. 15 minutter.
Imens laves cremen:
Cremepulveret, sukker og ægget røres sammen med en lille smule af mælken. Resten af mælken bringes i kog og tilsættes så den sammenpiskede masse, hvorefter det hele bringes i kog igen, hældes op i et fad, og drysses med lidt sukker ( for at forhindre skindannelse)
Den ene del af dejen rulles ud og lægges i bunden af en bradepande. Halvdelen af remoncen stryges på, og cremen lægges ovenpå og drysses med rosinerne. Den anden halvdel rulles ligeledes ud, og resten af remoncen stryges på. Rulles sammen som en roulade, der deles i ca. 15 stk. De lægges som snegle på dejen i bradepanden. Efterhæves 15 minutter. Den hævede dej stryges nu forsigtigt med æg. Bages ved ca. 200 grader i ca. 20-30 minutter. Pyntes med hvid glasur.
tilføjet af

=Flere Bolleri

Imens laves cremen, Pyntes med hvid glasur, hævning i ca. 15 minutter. Er det ikke lige under bæltestedet ± stryges nu forsigtigt med æg ☺__?__☻, = Kong Christian stod ved højensmast.??
tilføjet af

Kong Christian opskrift - en dag blev han syg med halsonde

Kongen af Danmark er et rødt bolsje med anissmag. Som regel er de fabriksfremstillede ovale bolsjer præget med en krone.
Opskrift
450 g. sukker
125 g. druesukker
1 dl. vand
Cirka 30 dråber rødbedefarve
7-8 sjask anisolie
Redskaber
Teflonvæv til ælteunderlag
2 plastskrabere
Saks
Termometer
Fremgangsmåde Teflonvæv, plastskrabere og sakse smøres med rapsolie, så bolsjemassen ikke hænger fast. Sukker, druesukker og vand varmes op til præcis 162 grader celcius. Herefter hældes massen ud på teflonvævet og æltes med plastskraberne. Efter et par minutter tilføres rødbedefarve og derefter anisolie. Der æltes til massen bliver mere fast. Herefter deles den i passende antal portioner, som formes til lange pølser med plastskraberne og klippes ud som bolsjer. Når bolsjerne er kolde, drysses de med druesukker, så de ikke klistrer sammen.

Hvorfra har bolchet sit navn? Historien om, hvorfor vi kalder bolcherne "Kongen af Danmark", stammer tilbage fra 1600 tallets Danmark. Christian 5. var konge af Danmark 1646 - 1699. En dag blev kong Christian syg med ondt i halsen, hvorefter han gik til sin livlæge for at blive kureret. Livlægen gav ham anisolie, datidens medicin mod ondt i halsen. Men da anisolie i ren form smagte alt for stærkt, ville kongen ikke spise medicinen. Derfor måtte livlægen finde en anden metode for at få kongen rask. Han havde hørt om, at nogle apotekere tilførte medicin til sukkermasse, for at folk på denne måde bedre kunne spise det. Han lavede derfor en portion brændende varm sukkermasse, som han tilførte anisolie og en smule rødbedesaft. Det blev til fine røde bolsjer, som kong Christian 5. gladelig spiste, til han var rask.
Således refererer navnet ”Kongen af Danmark” til Christian 5., som bolcherne dengang blev opfundet til for at kurere hans halsonde.
tilføjet af

det lyder fandmer lækkert

forligger der en taste fejl i anusolie. ~citat fra den som der køre godt, smøger godt
tilføjet af

den var god nok

Søsteren fik i begge huller 🙂
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.