Vi har lige spist hamburgere. Kødet inde i bøfferne var en smule lyserøde.
Bliver jeg nu syg?
tilføjet af ,,,,,
kun
Kun hvis der var bakkeneller i kødet
tilføjet af anonym
Det finder du ud af.
Det skal du nok finde ud af.
tilføjet af Anonym
Det ved jeg ikke
Det kan man jo ikke vide.
De sagde til mig at det var stegt på panden.
Men kan man stadig blive syg hvis det er en smule lyserødt?
Kaster jeg op inden for de næste 72 timer?
Jeg skal vide det for mine anti-opkastpiller jeg fik af min psykiater pga. min angst for at kaste op skal tages 1½ time inden evt. opkast.
tilføjet af riverman
tatar
nej selfølgelig bliver du ikke syg af det .
mine bøffer skal være røde inden i .
jeg elsker også en tatar mad med rå æg (tatar hakket rå okse mørbra) . i dag bruger jeg dog de der ,samonellafri æg i bærge.
tilføjet af Mad-ekspert
80% chance for du dør
sådan er det desværre. Rødt kød i burger = 80% chance for at du dør. Så skriv for en sikkerheds skyld dit testamente NU.
tilføjet af 1016
det værste sludder
jeg længe har hørt,
risikoen for at blive syg er meget lille,
heldigvis for det ellers ville der være overbelægning på de danske sygehuse...
tilføjet af Anonym
Salmonella
Salmonelle, E-Coli og campylobacter, er det ikke dem der giver den almindelige omgangssyge? Det er da de færreste der søger læge for salmonellaforgiftning.
tilføjet af nano
Bakterieflora
Med den bakterieflora som findes i råt kød, så er du faktisk så godt som død....
Prøv bare at se hvad der skete med T-rex som kun spiste kød...
Godt råd: Lav et testamente i en fart.