Lige præcis, det er international vegetar dag idag. (lørdag)
tilføjet af fandango.dk
Spiste frikadeller
...med kartofler og grøntsagsblanding. Og havde jeg vidst det var vegetardag, så havde jeg gjort det alligevel. Hvad en flok mennesker finder på, skal ikke diktere hvad jeg har lyst til at spise.
Fandango
tilføjet af britzen
Okay
Men jeg er vegetar 3-4x ugen i forvejen, men idag har jeg spist roastbeef med kartoffelmos -
;0 guller
tilføjet af Mitzia
Nej vel
Heller ikke mig. Jeg spiste engelsk bøf. :-)
Dyrene bliver jo alligevel slagtet, så hellere spise dem, istedet for de ligger og rådner i køledisken.
tilføjet af fandango.dk
Tror også de er ligeglade...
Hejsa Mitzia
Med ét synes jeg da ikke jeg fik der rigtige at spise. Men det var mit valg, og jeg tilberedte det selv. Meeeeeeeeeeeeeen, en engelsk bøf havde jeg nu heller ikke kimset af :o)
Og nej, jeg tror faktisk at dyrene er tilpas ligeglade, eller burde jeg tale i datid? De VAR ligeglade.
Hverken min kæreste eller jeg er vegetarer, og vi synes der mangler noget hvis vi ikke har fået kød et stykke tid.
Mvh Fandango
tilføjet af Margrete Grøn
Rensdyr
vi fik en lille rensdyrsteg,mmmmmm.
med kartofler, blomkål og andet grønt.
Vi vil også helst have køb eller fisk hver dag.
Det er altid spænnede at gå på brættet og se hvad fanger har til salg, og lige nu er jagt sæson på moskus og rensdyr.
GM
tilføjet af ibber mand
IBMAND
Hvad med røget hvalkød! - mummemum!
tilføjet af mwillumsen
En god soase
(stavemåden usikker) er nu heller ikke at foragte
tilføjet af fxx
Ja selvfølgelig
spiser kød hver dag.
Hvad interessant er der i det?
Du har ret, Guller. Rype er også fremragende til formålet - hvis man har mange nok. For hvis der kun er begrænsede antal ryper til rådighed, så ville jeg nu foretrække at ovnstege denne lille vegetar-fugl, der er blandt de få arktiske fugle, som hverken lever eller smager af havets frugter.
Rype er iøvrigt den eneste ret, jeg kender, hvor det er legitimt at drikke whisky til - naturligvis den canadiske grouse-whisky, der er opkaldt efter denne fremragende spisefugl.
Men Guller, hvor pokker i verden spiser du ryper? Jeg ser lige på din profil, at sommeren er over os nu. Hmmm, hvor?...;o)
tilføjet af britzen
Øhmmm
Ja, jeg må vist have opdateret min profil ;0
Jeg spiser desværre ikke rype nu, aner ikke, hvor jeg kan få fat i dem her på sjælland, men har fået serveret det og også Alk i suase (ihvertfald udtales det sådan) af grønlandske venner, og vi satte kødet til munden, bed i en del af det og skar så resten af med en lille meget skarp kniv, uhmm det var lækkert -
Fik også tilbuddet engang at spise kogt sæl, men desværre havde jeg voldsomme tømmermænd på det tidspunkt, så jeg kunne ikke få det ned ;0
Min absolut yndlingssmad i det grønlandske køkken er røget (tugdo) rensdyr, hval og hellefisk, det er bare SÅ godt -
Velbekommen
guller