Købte lige et rugbrød, fuldkorn mørkt, vægt 1450 G ikke skiveskåret, Kr. 9.95
Samme brød skiveskåret 1000 G koster 16.95
Der er noget at spare og når man som mig ikke kan nå at spise det før det er for gammelt, er det lettere at fryse det og tø det op igen senere, skiveskåret rugbrød er ikke særlig godt at fryse, ved ikke hvorfor, men det bliver mærkeligt af frysning.
Kiloprisen for det hele brød er ca 7 kr.
Kiloprisen på skiveskåret er så 17,00 kr
Jeg vil gerne selv skære et brød op når jeg sparer så meget.
Hilsen en sparsommelig
Ernst
tilføjet af .Bageren.
Spar mere
Bag selv 🙂
tilføjet af .Slagteren.
Skær Selv
pålæg m.v. mange mange penge at spare🙂
tilføjet af .Bonden.
Køb en hel
Gris og slagt den selv,mere end meget at spare 🙂
tilføjet af ikkebager
Hvor meget sparer man?
Man skal lige have ovnens energiforbrug med i regnestykket.
Jeg er heller ikke sikker på at der er så meget at spare, men det kommer selvfølgelig an på hvad man skal give for mel og de andre ting der skal i.
tilføjet af .Mejeristen.
Malk Selv
Køb en ko,malk selv,lad koen græsse i baghaven,sælg græsslåmaskinen,når koen gammel nok,giver du den en gok i låget,slagter den selv,skære kødet op,fryser ned,sælger det halve af det hele og køber en ny ko,se det er besparelse.🙂
tilføjet af .Den Dovne.
Bilka
Køb økonomi pakker af pålæg,frys ned i mindre potioner,når du kommer hjem.
Gå Shopping med lup og find pakker af pålæg tæt på sidste salgsdato og gør opmærksom på det i forretningen og få et fint nedslag i prisen,hjem og frys ned,mange penge at spare på det,tæt på sidste salgsdato er ikke samme som hvis salgs dato er overskredet må det ikke spises,vacuum pakket pålæg kan nemt spises 2-3 dage efter datoen,når det er pakket ud.🙂
tilføjet af Kong Klejne
Bag selv!!
Hej Ernst -
Prøv en dag at købe en pose færdig-blanding (rugbrød)..
- køb bare den billige, LIDL f.eks har 3 forskellige slags - du skal kun tilsætte vand og så følge hvad der står på posen.....
Du får 2 store rugbrød for ca. en tier + el/gas - men du bager jo begge brød på een gang, ik?.....
Jeg bager selv familiens rugbrød, og eksperimenterer med alverdens ting at tilsætte brødet - kærner, gulerod, kartoffel, ost, urter, - ikke alt slipper jeg lige godt fra!😃
Men, har du først spist dit eget 'hjemmelavede' brød, bliver det aldrig rigtigt det samme med ordinære købe-brød..
Gå til den !!
tilføjet af Edderkop69
Om rugbrød
Nu bager min kone selv sit rugbrød, så jeg tror hun kan gøre det endnu billigere. Det tager selvfølgelig tid. Tid som man kunne bruge på at spare penge andre steder :-)
Dog vil mit råd om rugbrød være, at man skal købe en go kvalitet. Hvis ens rugbrød er kedeligt, skal der dobbelt så meget pålæg på brødet, før det glider ned, og det er vel og mærke pålægget der koster ca 100 kr ell. mere pr kilo.
Hvis man kunne købe rugbrød til 50kr/kg og det fik kartoffelmaden, og agurkemaden til at smage himmelsk, så har man jo i sidste ende sparet penge, alligevel.
mvh
Edderkop69
tilføjet af f.eks
man kun jo også bare
Har selv eksperimenteret en del med rygbrødssparing. og er kommet frem til følgende konklution. hvis man gøre lige som de gør på slakterierne med at tilføje vand iennem en kanyle, tilsat husplads varmet op til nøjaktigt 78 grader centius kan man let få brødet til at vokse en del.
skulle du engang ønske at fryse dit fejlkøbte skivebrød kan man vaske skiverne med sulfo, det tager de kemikalier der ødelægger det frosne brød.
håber du kan bruge mit råd...[:|]