8tilføjet af

Benzoesyre allergi

Det er blevet en mere og mere almindelig lidelse at være overfølsom over for Benzoesyre i maden, det er et enzym som findes i næsten alt slags mad, frugt og grønsager.
Problemet er, at det er svært at finde på madretter som man må spise når man har denne form for allergi.
Jeg efterlyser derfor madopskrifter uden Benzoesyre og håber også gerne på at høre fra andre med denne form for allergi.
tilføjet af

er det

hvordan virker det på dig ,,,er det ikke så noget man kommer i mad for det skal være holdbarheden
tilføjet af

hvordan

fandt du ud af at du var allergisk over for netop det?
Jeg har også madallergi, men har opgivet at finde ud af, hvad det præcis er jeg ikke kan tåle. Jeg reagerer på næsten alt....
Har fået priktest der ikke viste noget, er blevet tjekket i hoved og r.. med den besked, at jeg ku' prøve at skrive alt det ned jeg spiser...men for hver madvare er der jo et ocean af muligheder for, hvad man kan være allergisk overfor. Så....hvordan fandt du ud af det?
mvh winnie
tilføjet af

Måske et svar...

Hejsa
Jeg ville bare lige fortælle at benzosyrer er et tilsætningsstof der tilsættes i de fleste konserverede ting,ex. marmelade,frosne bær osv. Du undrer dig nok over at jeg har skrevet frosne bær men fabrikkerne tilsætter dem netop fordi benzosyrer hæmmer væksten af svampe og bakterier. Håber du kan bruge det, og held og lykke med at finde noget spiseligt.
Mvh "laboranten"
tilføjet af

allergi

gå til en biopat, de kan teste for al allergi, også fødevarerallergi
tilføjet af

Bog

Hej Jeg har i de sidste 35 år haft utrolig meget eksem og allergi.Der var næsten ikke den ting jeg spiste jeg ikke kunne tåle.Så købte jeg bogen Spis efter din blodtype.I dag har jeg næsten ingen eksem og jeg lever efter bogen.Måske du skulle prøve??? Held og lykke.Til mit eksem bruger jeg strudsecreme fra denne strudsegaard Tlf: 74608279 man kan ringe og bestille og de sender det.De har også en hjemmeside der hedder. www.strudse-farm.dkHåber dette kan hjælpe dig
tilføjet af

Sådan

Hej--- Jeg så dit indlæg skrevet for længe siden, men fik lyst til at fortælle om vores løsning på vort problem magen til dit, -- hvis det da stadig er aktuelt.
Efter mange år med problemer med intolerans over for mange fødevarer og de mange lægebesøg og undersøgelser der fulgte deraf, endte vi hos spciallæge Lene Høj der har konsultation i Charlottenlund.
Amt og sygesikring giver ingen tilskud til konsultationerne, som løber op i nærheden af Kr. 10.000.
Men jeg skal love for at det er de bedste penge vi nogensinde har givet ud.
Allergier og intolerancer bliver kortlagt ned til mindste detalje.
Det helt store problem kommer så, når man skal til at undgå de ting men ikke kan tåle.
Første gang vi skulle lave mad efter besøget hos Lene Høj, fandt vi, når vi kiggede i køleskabet ikke een ting vi kunne bruge.
Og det har virkelig været vanskeligt at omlægge kosten så radikalt.
Og det er det af og til endnu, ------ indlæggelse på sygehus !!!! katastrofe .
Nå, på med vanten og få gjort noget ved det
Og undskyld mig for det sene svar
mvh Per
tilføjet af

E 200 til E299 allergi

Jeg er 58 år og har i ca. 25 år været overfølsom for konseveringsmiddel, hvilken betyder at jeg ikke kan tåle hverken mad, drikke, cremer, shampo, medicin o.s.v.
Det vil sige alt der har E nr. fra 200 til 299.
PS. Mad der tilberedes med både salt og sukker danner også konservering. Brug druesukker.
tilføjet af

køb økologisk

Køb økologisk! Der må ikke være tilsætningsstoffer eller konserveringsmidler i, deriblandt Benzoesyre:-)
Venligst Helle
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.