Hvad ligger der i den?
Hvad vil et ja komme til at betyde for Danmark i bedste og værste fald?
Jeg er meget interesseret i at høre fra både tilhængere og modstandere.
tilføjet af nfha
Klart svar
Ikke spor.
tilføjet af Assessment
Traktaten er næsten ligegyldig
For er der bare en ting, du er ultimativt uenig i med den nuværende union, så bør du stemme nej.
Men en af de ting, man forpligtiger sig til, er en forøgelse af militærudgifterne på 3% årligt.
En ultimativ ting, jeg ikke kan gå på kompromis med, er at EU tillader export af arbejdsløshed og sikkert også andre problemer, hvilket undergraver de enkelte landes evne til at løse egne problemer. Det er EU lige glad med, da man gerne vil have, at EU og kun EU har magt til at løse problemer. Dette er det nedrigeste ved hele organisationen.
tilføjet af parsec
Ny grundlov?
Skal vi ikke også stemme om at skifte den danske grundlov ud med en europæisk grundlov?
tilføjet af Fønix
Forfatningstraktaten har intet med grundloven at gøre
Nej, vi skal ikke stemme om grundloven. EU's forfatningstraktat får ingen indflydelse på grundloven som den er nu. Det med grundloven er en skræmmekampagne, som Dansk Folkeparti har iværksat, den har lige så lidt på sig som eventuelle påstande om at forfatningstraktaten skulle udskifte vedtægterne for Lemvig Kaninavlerforening.
Forfatningstraktaten udgør de grundlæggende spilleregler for det europæiske samarbejde. Danmarks Riges Grundlov bestemmer de grundlæggende spilleregler for Danmark. Forfatningstraktaten bestemmer hvordan EU træffer beslutninger, hvilke hensyn der skal tages i samarbejdet, og traktaten indeholder som noget helt nyt et kapitel om menneskerettigheder, som EU og medlemsstaterne skal overholde.
Forfatningstraktaten vil forenkle procedurerne i EU således, at samarbejdet vil kunne fungere effektivt efter udvidelsen, uden at sande til i bureakrati og indviklede regler.
Så hvis man er for samarbejde i Europa til gavn for alle europæere, så bør man stemme for traktaten.
tilføjet af mulledrengen
HØRT!
HØRT!!!
tilføjet af Niels Gyldensten
EU-grundloven er ufrihed for danskerne
Blandt andet at indvandringen fra langtbortistan fortsætter til evig tid jf. §54, at indholdet af vores grundlov strider fælt mod de såkaldte grundlæggende rettigheder i EU, de såkaldte menneskerettigheder, som køreplanen blev sat i gang for med EU-Charteret med dets 54 artikler eller paragraffer. Charter betyder grundlov.
Med den danske frihed i princippet nedfældet i grundloven betyder det faktisk, at udlændinge må indordne sig for at kunne være her og dermed væl-ge deres eget fra.
Havde det ikke været tilfældet, ville danskernes frihed blive begrænset i strid med grundlovens bestemmelser, hvilket også er sket, fordi grundloven er blevet overtrådt.
Niels Gyldensten