Ja køb endelig DANSK!
Her er så en lille oplysning om hvordan tingene foregår hos den DANSKE slagter:
En frisk gris bliver leveret til butikken.
1. Kamfileten skæres ud og lægges i glasmontren og sælges den første dag som fint KAMFILET.
2. Da prisen er alt for høj og ikke bliver solgt inden for de 2 første dage, ser den knap så frisk ud mere og får et nyt prisskilt med en lavere pris og sælges nu under navnet KAMSTEG.
3. Prisen er stadig for høj, og den bliver ikke solgt, og efter at have ligget 2 dage mere, er den virkelig ved at se kedelig ud på overfladen. Derfor skærer man den nu i skiver, så det indre friske kød kommer til syne, og sætter prisen yderligere lidt ned, og sælges nu som SVINEKOTELETTER.
4. De skiver der ikke er solgt efter yderligere 2 dage, skæres nu i tern og sælges som svinekød i tern.
5. Det terninge-ragout der ikke er solgt efter endnu 2 dage laves nu til hakkekød og proppes i MEDISTERPØLSER. Efter 12 dage hvor medisterpølsen heller ikke er blevet solgt kommer det VIRKELIGT ULÆKRE.
6. Det hakkede svinekød trykkes nu UD AF SVINETARMENE igen (altså medisterpølsen) for til sidst at blive brugt til frikadeller, hvor det sælges i delikatesse-afdelingen, typisk for en 10-12 kr for en "frisk" varm frikadelle.
SÅ JA.. KØB ENDELIG DANSK. DET ER SÅ LÆKKERT OG FRISKT! VELBEKOMME!
En frisk gris bliver leveret til butikken.
1. Kamfileten skæres ud og lægges i glasmontren og sælges den første dag som fint KAMFILET.
2. Da prisen er alt for høj og ikke bliver solgt inden for de 2 første dage, ser den knap så frisk ud mere og får et nyt prisskilt med en lavere pris og sælges nu under navnet KAMSTEG.
3. Prisen er stadig for høj, og den bliver ikke solgt, og efter at have ligget 2 dage mere, er den virkelig ved at se kedelig ud på overfladen. Derfor skærer man den nu i skiver, så det indre friske kød kommer til syne, og sætter prisen yderligere lidt ned, og sælges nu som SVINEKOTELETTER.
4. De skiver der ikke er solgt efter yderligere 2 dage, skæres nu i tern og sælges som svinekød i tern.
5. Det terninge-ragout der ikke er solgt efter endnu 2 dage laves nu til hakkekød og proppes i MEDISTERPØLSER. Efter 12 dage hvor medisterpølsen heller ikke er blevet solgt kommer det VIRKELIGT ULÆKRE.
6. Det hakkede svinekød trykkes nu UD AF SVINETARMENE igen (altså medisterpølsen) for til sidst at blive brugt til frikadeller, hvor det sælges i delikatesse-afdelingen, typisk for en 10-12 kr for en "frisk" varm frikadelle.
SÅ JA.. KØB ENDELIG DANSK. DET ER SÅ LÆKKERT OG FRISKT! VELBEKOMME!