10tilføjet af

Ja køb endelig DANSK!

Her er så en lille oplysning om hvordan tingene foregår hos den DANSKE slagter:

En frisk gris bliver leveret til butikken.
1. Kamfileten skæres ud og lægges i glasmontren og sælges den første dag som fint KAMFILET.
2. Da prisen er alt for høj og ikke bliver solgt inden for de 2 første dage, ser den knap så frisk ud mere og får et nyt prisskilt med en lavere pris og sælges nu under navnet KAMSTEG.
3. Prisen er stadig for høj, og den bliver ikke solgt, og efter at have ligget 2 dage mere, er den virkelig ved at se kedelig ud på overfladen. Derfor skærer man den nu i skiver, så det indre friske kød kommer til syne, og sætter prisen yderligere lidt ned, og sælges nu som SVINEKOTELETTER.
4. De skiver der ikke er solgt efter yderligere 2 dage, skæres nu i tern og sælges som svinekød i tern.
5. Det terninge-ragout der ikke er solgt efter endnu 2 dage laves nu til hakkekød og proppes i MEDISTERPØLSER. Efter 12 dage hvor medisterpølsen heller ikke er blevet solgt kommer det VIRKELIGT ULÆKRE.
6. Det hakkede svinekød trykkes nu UD AF SVINETARMENE igen (altså medisterpølsen) for til sidst at blive brugt til frikadeller, hvor det sælges i delikatesse-afdelingen, typisk for en 10-12 kr for en "frisk" varm frikadelle.
SÅ JA.. KØB ENDELIG DANSK. DET ER SÅ LÆKKERT OG FRISKT! VELBEKOMME!
tilføjet af

Har intet

At gøre med OM det er dansk eller ikke, vel -
Men særlig lækkert er det ikke, det giver jeg dig fuldstændig ret i -
Har ikke købt medister og frikadeller af samme årsag, efter jeg fik proceduren af vide, af en slagter jeg kender -
Hmm velbekommen
guller
tilføjet af

tjaa..

Hvis folk generelt købte mere danskt kød, ville dit 'problem', hvilket jeg også finder yderst ulækkert, slet ikke eksistere, for så ville prisen blive sat lavere og varerne ville blive solgt imens de stadig er friske...
tilføjet af

Der blev i et tidligere indlæg

reklameret gevaldigt for hvor ulækkert udenlandskt kød fra Polen, Tyskland mv er. Jeg gøre bare her opmærksom på hvor dejligt og ikke-ulækkert det danske kød er.
tilføjet af

Du har..

..så evigt ret..
Det kan være det danske svinekød bliver produceret på ovenstående måde, men det er langt værre med hygiejnen i de fleste andre lande..
tilføjet af

Jamen så brug dog øjnene....

Så brug dog øjnene og forstanden når du køber ind.Det kan vel ikke være så svært at finde miljø/ økologi og mærkninger af dansk kød. Kig på kødets farve og dato.
Brug IRMA hvis du altså bor på Sjælland. Når deres kød er lige ved at blive for gammelt bliver det sat ned således får jeg ofte et aldeles lækkert og billigt måltid fra dyr der har haft det godt mens de levede.
I stedet for at brokke sig så meget.
tilføjet af

Mit bedste råd

Køb dine varer et andet sted. Eller gør som muslimerne erklær svinekød for uegnet føde.
Vi spiser af og til gris, men vi henter dem hele og indenfor det døgn de er slagtet. Og så kender jeg hende der har fodret den og kløet den bag øret. Det er også en mulighed.
tilføjet af

bare lade være med

at spise svinekød og gøre som muslimer - skriver du.......... HVORFOR
Sandheden er ilde hørt, men medkommende har jo ret..... så må man jo acceptere det som faktum.
tilføjet af

Kommer det bag på dig?

Det har været i aviserne og på tv for længe siden, at kød, svinekød OG oksekød, forsøges solgt i flere forsakellige stadier.
Mon ikke slagterierne har tjek på hvornår det er for gammelt? Hvor tit er du blevet syg af at spise frikadeller?
Rigtig god weekend til Jer alle.
Junius
tilføjet af

Spørger du hvorfor?

Prøv lige at læs tråden igen. Er din konklusion på det at svinekød er appetitligt?
Sandheden er ilde hørt, skriver du - for hvem? Jeg er hverken svineproducent eller slagter, men jeg køber mine varer et sted, så jeg ved hvad jeg får og alderen på det kender jeg også.
Var du bare for hurtig på aftrækkeren?
tilføjet af

Jamen, det er jo ikke kødet

der er noget galt med - men behandlingen af dette.
Denne "slagterprocedure" gælder vel alt kød, som supermarkederne sælger.
Jeg tror godt nok ikke på at slagteren i supermarkedet går efter det danske mærke på grisen, inden proceduren starter - eller gør han?
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.