Nej tak til et tvangsjob ,nej tak til kontanthjælp. Højesteret.
http://www.jp.dk/erhverv/artikel:aid=3424690/
Så er dommen afsagt i højesteret.
Jeg mener også at der er noget fra statsamtet om , at man SKAL have overenskomstløn eller lignende - det skal kommunerne så også rette sig efter - det mener jeg ikke de gør.
En meget lille indtægt kan give rigtig mange problemer - det er jo urimeligt , når andre kan have en indtægt - så det ikke kan betale sig at arbejde.
tilføjet af anonym.
Hvad er dit budskab?
Hvad er det lige du vil fortælle?Ikke et af dine samme indlæg igen,behøver du komme med,med kom med noget nyt,for engangs skyld
tilføjet af pollesmail
Det er vel
bare endnu en der ikke gider at arbejde, men vil have alting foræret af stat/kommune. Så kan vi der gider arbejde jo bare betale noget mere iskat.
tilføjet af tomas_o
Og du er endnu
en med fordomme så tykke som en 350 kgs pige lår.
Aabenraamanden er lige som jeg i arbejde.
Jeg ved godt det kan være svært at fatte at vi alligevel interesseer os for de lediges forhold og blander os i debattten. Det gør vi, lev med det.
tilføjet af pollesmail
Fordomme
har jeg rigeligt af, men ikke lige her.
Han skriver faktisk som en af dem jeg har fordomme imod, men vi er helt enige om at der skal gøres mere for de svage i samfundet. Jeg tror bare ikke på at det er vejen at bevæge sig over i marxisme hvor vi nyder efter behov og yder efter evne ( læs: lyst)
tilføjet af tomas_o
Tyv tror
hver mand stjæler. http://www.ladk.dk/de_hurtige_nyheder/politiken1.htm
Denne logik rummer to alvorlige fejlslutninger.
For det første antages det, at det først og fremmest er penge, der motiverer mennesker til at arbejde. Ifølge undersøgelser af lønmodtageres holdninger og adfærd er dette imidlertid ikke tilfældet. I holdningsundersøgelser angives lønnen typisk som mindre vigtig end andre forhold såsom et godt arbejdsmiljø, det sociale samvær med kolleger og arbejdets karakter af at være udfordrende og nyttigt. Blandt arbejdsløse er manglen på kontakt og samvær med kolleger oftest det, der fremhæves som det værste ved at stå uden job. I en nylig opinionsundersøgelse svarede 72 procent af såvel danskere som indvandrere ja til spørgsmålet: »Hvis du rent økonomisk fik mindre ud af at arbejde end at modtage offentlige ydelser, ville du så arbejde?«.
Kun godt 20 procent svarede nej, mens resten undlod at tage stilling.