Er der nogen her, som der har en fidus til, hvordan jeg fjerner ~1 spiseske salat olie fra en færdig tilberedt mørbragryderet eller får den blandet ind i smagen af den færdige ret.? ;)
tilføjet af dulkis
Det lyder mere avanceret end
- en rå kartoffel kan ordne.
- Hvordan smager eller skelner man én spsk salat olie? Var det harsk?
tilføjet af DF forurener med oli
Det stammer fra DFs olieforurening
i den mexikanske golf
tilføjet af fruppe
Huuh
Hvis det er olivenolie der netop smager igennem er der nok ikke meget at gøre hvis retten skulle have smagt traditionelt af kødkraft, peber og fløde....måske tilsat champignoner.
Måske et skvæt portvin, sherry, whisky eller cognac, men forsøg først med en spsk af saucen ned i en kop og hæld et par dråber i for at teste om oliesmagen forsvinder lidt.
tilføjet af Conrad og Aksel
Som jeg læser det
Er du ikke den store mester i køkkenet😮 Så glem alt om det. Du aner alligevel ikke noget om gastronomi.😃
tilføjet af gastro la kokken
hvorfor har du brugt olie i en mørbradgryde
jeg synes at det lyder lidt markeligt, at du ikke kan ofre lidt smør når du skal lave en forholdsvis dyr ret.
anyway, sket er sket, og du kan tage en skive franskbrød og lægge på toppen af gryden, og lade den suge olien op.
hvis du bare rører det sammen, så vil retten skille når du serverer maden.
hvis ikke du har jævnet gryderetten, kan du også sigte fonden over i en anden gryde, og så lade fransk brødsskiven suge i denne.
tilføjet af sayonaia.
det lyder
fornemt. Så det vil jeg prøve, med noget toast, nu skulle det gerne være Så jeg kan invitere gæsterne en anden dag. Men der er også flåede tomater i, der nok kommer i kambolage med toasten, ellers må jeg købe et par cognac flasker, drikke dem og ligge mig til at sove, det kan jo ikke gå mere galt, ellers tro jeg at ovennævnte beskrivelse med whisky, cognac, ville destruere olien 🙂
Det er min datter på 3 år som der bytter om på det som jeg skal bruge i køkkenet😖 Men tak for rådet. [s]