-der er sukker i, og der er umættet fedtsyre i.
tror du mig ikke, så prøv at stoppe med at drikke komælk nu, og se hvor lang tid du kan holde ud
mit råd er; at trappe langsomt ned
tilføjet af Anonym
ingen problem
jeg drikker meget lidt mælk, får kun det mælk der bruges i madlavning, da jeg ikke bryder mig om mælk, til gengæld får jeg kalk med d vitamin hver dag😉
tilføjet af aellingunloged
5 år ca...
Jeg har ikke fået mælk af nogen art (ost, blandingsprodukter, yoghurt mm) i 5 år :0)
Jeg er 25 år i dag.
Jeg blev pludselig alvorlig syg og fik stærke blodsukker svingninger, som viste sig at det var fordi jeg ikke kan tåle mælk.
Jeg kan kun råde folk til at gøre et forsøg på at undgå det, min mor der ikke er allergiker fik det også bedre i den periode jeg boede hjemme uden mælk i kosten.
For at understrege... Det er IKKE NORMALT for mennesker at fordøje komælk, det er noget vi her i Skandinavien har "påduttet" vores kultur.
tilføjet af mknh
Jeg drikker mælk
Jeg drikker et glas mælk om dagen, men kunne da sagtens stoppe med det, hvis jeg ville. For det første er der ikke særlig meget sukker i mælk, især ikke i forhold til mange andre fødevarer. Og for det andet siger du der er umættet fedt i. Det er jo så det umættede fedt, der skal forestille at være sundt, men det er mættet fedt der er i. Jeg tror nu det er de færreste der er afhængige af mælk. Mon ikke nærmere det er kaffe, sodavand og sukkerholdige ting i det hele taget, folk allermest bliver afhængige af?
Til den der skriver at mælk ikke er naturligt at drikke for mennesker, vil jeg lige sige at det er korn heller ikke. Men det er du sikkert ikke stoppet med at spise? Hvor mange spiser ikke hver dag noget af det her: rugbrød, havregryn, spaghetti, franskbrød, majs, ris, knækbrød eller kartofler, som heller ikke er sunde. Det er først noget der kom frem for omkring 10.000 år siden, hvor man begyndte at dyrke jorden. Mennesker er slet ikke skabt til at spise alle de kulhydratrige fødevarer. Jeg tror på de skader langt mere end mælk. Kulhydrater fra korn, er ligeså skadelige som almindeligt sukker.