Grapefrugt øger risikoen for brystkræft
Kvinder efter overgangsalderen, som spiser en kvart grapefrugt eller mere dagligt, har en 30 procent øget risiko for at få brystkræft. Det viser en ny stor amerikansk undersøgelse. Der er dog ingen grund til helt at forkaste grapefrugten.
De amerikanske forskere har gennemgået sygdomsudviklingen hos en gruppe på 46.000 amerikanske kvinder, som er over overgangsalderen. Forskerne fra universiteterne i Los Angles og på Hawaii fandt, at de kvinder, som rapporterer, at spiser en kvart grapefrugt om dagen, øger deres risiko for brystkræft med 30 procent, i forhold til kvinder, som ikke spiser grapefrugt.
Det er da grotesk at vi nu også skal passe på ikke at spise for meget Grape frugt...
Ny skræmmekampagne fra Kræftens bekæmpelse
http://www.cancer.dk/Cancer/Nyheder/2007kv3/grape+bryst.htm
De amerikanske forskere har gennemgået sygdomsudviklingen hos en gruppe på 46.000 amerikanske kvinder, som er over overgangsalderen. Forskerne fra universiteterne i Los Angles og på Hawaii fandt, at de kvinder, som rapporterer, at spiser en kvart grapefrugt om dagen, øger deres risiko for brystkræft med 30 procent, i forhold til kvinder, som ikke spiser grapefrugt.
Det er da grotesk at vi nu også skal passe på ikke at spise for meget Grape frugt...
Ny skræmmekampagne fra Kræftens bekæmpelse
http://www.cancer.dk/Cancer/Nyheder/2007kv3/grape+bryst.htm