Er der nogen, der kan fortælle mig, hvad de kommer i pakkerne med flæske- og oksefars, samt i færdiglavede pølser.
Jeg har hørt engang at det er pulveriseret flæskesvær , det fylder og drøjer .
Er det lovligt og hvad mere er der i. Prøv af købe en fars hos n slagter og mærk forskel.
tilføjet af LidtDum
Undskyld jeg fatter den ikke
Skulle det være en vittighed? Så foretrækkke jeg mummi_tøsen og klokken
tilføjet af slagter hovmand
lidt af en gåde hva?
En ting er helt sikkert, billige pølser er lavet af billige råvarer. men tro nu ikke at din egen slagter ikke kender fiduserne, det er spørgsmålet om han/hun bruger dem.
Din eneste mulighed er at finde de produkter du synes smager dig bedst og har den helt rigtige konsistens, uanset om de er fra dit lavpris varehus eller fra din slagter.
Mine favoritter er "Kålpølser", de indeholder ikke kål men er fortrindelige til kålretter, og så er der Gøl, Langelænder og Danish Crown, ikke de røde men grill og knacker.
Der er noget der hedder kontrol og noget der hedder medarbejdere / fyringer, hvis eks. Danish Crown fyrer en af deres ansatte er der stor mulighed for at snavs i produktionen vil blive offentliggjort, hvilket vil koste firmaet deres troværdighed og deres kunder,
bare tag diverse tv programmer.
Det er kun de mindre produktionssteder der tør eller er nødsaget til fusk.
tilføjet af Hakkedrengen
Jeg spurgte min slagter -
- om det var savsmuld han kom i kødet - for at spare penge.....
'NEJ, for fanden - er du klar over hvad savsmuld koster!'