6tilføjet af

hjælp, min bearnaise skiller, gæster om

1 time, hvad kan jeg gøre, er smørret for koldt - varmt, haster.
tilføjet af

måske

hvis tempratur forskellen er for stor kan det være en grund (hvis den er kold så varm den lidt op) derefter held lidt efter lidt i og rør godt rundt imens (men ja den skiller nemt) ved ikke om jeg missede noget men håber du kan bruge det :)
tilføjet af

Hæld en lille sjat koldt vand i og rør som bare pokker

:-)
tilføjet af

Fortryder du ikke nu

at du ikke købte en færdiglavet?
tilføjet af

tak, jeg reddede bearnaisen

nej jeg køber ikke kunstigt sauce, sad to say.
tilføjet af

Herligt at nogen gider lave Bearnaise de hard way

Mayonaise osv.
Jes der er en måde rette op på skade, men når jeg kigger på uret, så er det vel nok for sendt.
Men alligevel er jeg imponerede nogen gider lave sovsen fra bunden 🙂
Hård som det er'
Klaus
tilføjet af

Præcist

nu er det selvf forsent at komme med det råd, men jeg laver også det på "den rigtige" måde og har altid en skål med isterninger stående hvis det skulle ske.... (sjovt nok har jeg ikke haft brug for dem endnu, måske fordi de er der...)
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.