1 time, hvad kan jeg gøre, er smørret for koldt - varmt, haster.
tilføjet af dark_shadows
måske
hvis tempratur forskellen er for stor kan det være en grund (hvis den er kold så varm den lidt op) derefter held lidt efter lidt i og rør godt rundt imens (men ja den skiller nemt) ved ikke om jeg missede noget men håber du kan bruge det :)
tilføjet af laura07
Hæld en lille sjat koldt vand i og rør som bare pokker
:-)
tilføjet af Ramsay
Fortryder du ikke nu
at du ikke købte en færdiglavet?
tilføjet af smørebrødsjomfru
tak, jeg reddede bearnaisen
nej jeg køber ikke kunstigt sauce, sad to say.
tilføjet af ogsovidere
Herligt at nogen gider lave Bearnaise de hard way
Mayonaise osv.
Jes der er en måde rette op på skade, men når jeg kigger på uret, så er det vel nok for sendt.
Men alligevel er jeg imponerede nogen gider lave sovsen fra bunden 🙂
Hård som det er'
Klaus
tilføjet af NoBody
Præcist
nu er det selvf forsent at komme med det råd, men jeg laver også det på "den rigtige" måde og har altid en skål med isterninger stående hvis det skulle ske.... (sjovt nok har jeg ikke haft brug for dem endnu, måske fordi de er der...)