Hej solister
Jeg skal stå for julemaden i år, og vil gerne vide, hvordan man laver ris alamande.
Kan nogen hjælpe?
[f]
tilføjet af sanoia
Det gid je ike hjælp med
Det må du sel lave.
tilføjet af Mor-mad
Her..
Den bedste opskrift du kan få er ved at gå ind på www.arla.dk den briger jeg og den er super god.
- der kan du også finde mange andre gode og nemme opskrifter,
tilføjet af nissemor
opskrift
Jamen Sanoia når du ikke gider hjælpe, hvorfor fanden svarer du så ?
Jeg vil gerne hjælpe, jeg gider bare ikke skrive hele opskriften !!!
Men gå ind på Google, så kommer der masser af opskrifter !
tilføjet af anonum
internettet
skriv ris alamande i søgefeltet så kommer der en masse opskrifter.😃😃
Held og lykke
masser hakkede mandler, vanillepulver, flødeskum
Mandler blandes i grøden sammen med vanille. Flødeskummet vendes forsigtigt i grøden til den er lækker blød.....Husk godt med kirsebærsovs
tilføjet af ara
Bare pas på en ting når du laver selve grøden
Den må ikke brænde på, så husk at røre, røre og atter røre indtil den er nok. Brænder den først på, kan den ikke reddes - ved det af egen erfaring. 😮
tilføjet af Fluddi82
obs se her!!!
Hej hej..
jeg bruger oz den fra arla, men jeg tilsætter lidt mindre fløde, cremefine og tilsætter altid mandelessens efter smag. Men pas på med essensen. Du kan oz putte rom essens i men det er ikke lige så julet. Ellers så er den lidt flad. i stedet for vanilliestænger kan du bruge vanillie essens, men det er ikke helt lige så godt mm det s¨kal gå stærkt:-)
tilføjet af Fatter ikke en meter
Er det rigtigt!
Må mad ikke brænde på?😕
tilføjet af Fatter ikke en meter
Hvor køber jeg
kirsebærsovs? Det kan jeg heller ikke finde ud af😃
tilføjet af dulkis
Netto sælger det i papkarton
- det skal bare lukkes op på samme måde som en mælkekarton, hældes i en gryde, sættes på komfuret, varmes uden at koge voila - kirsebærsauce. 😃😃
tilføjet af dulkis
Nogen fik nok den ide
- at det var nødvendigt at fortælle dig det😃😃
tilføjet af Fatter ikke en meter
Det er ikke mælk
du har drukket mest af i dag.
tilføjet af jetpost
alle supermarkeder
sælger det i ½ liters kartoner. Det skal lunes inden servering
tilføjet af jetpost
færdig risengrød
køb risengrøden færdig en af de dersens "pølser", det gør jeg i år
tilføjet af dulkis
Vel gør du da ej
- det gider du da ikke spise... come on.
tilføjet af dulkis
Nej det er vand
- fuldstændig som sædvanligt.
tilføjet af jetpost
jo da
til risalamende er det godt nok. jeg får nok at se til. Vi bliver 10 og vi har turnusordning, og i år er det mig der skal stå for det hele. Indkøb, tilberedning, og man betaler det hele selv.......
tilføjet af Mandlen
Danish Crown fik prisen for bedste ris a la mante
sidste år. Så den kan måske ligefrem anbefales?
tilføjet af ara
Til din orientering "Fatter ikke en meter"
mad kan under visse omstændigheder reddes selvom det har sat sig i bunden af gryden men det kan grød ikke - det brankede smager for meget igennem. Fatter du det nu.
Grød skal koges ved meget svag varme og under konstant omrøring.
tilføjet af Kirsten Hyttefad
Høkasse
Når mælk og ris koger sætter du låg på og sætter gryden i sengen og pakker den godt ind i dyner. Lad den stå et par timer og hygge sig.
Du sparer strøm (dine penge) og skal ikke bruge energi og skuresvamp på at rense en gryde, der er brændt på.
Husk at der skal ikke salt i grøden, når den skal bruges til risalamande.
Velbekomme