Indianer krudt.
En rigtig børneret som også hurtigt bliver en "voksenret".
1 kg oksefars, 1 hel flaske Beaveau ketchup ( ca 500g´s flaske) ½ l fløde, 2 tsk mild paprika, salt og peber efter smag, kulør.
Oksefarsen brunes i en gryde, og tilsæt så paprika, salt og peber, fløde, ketchup og kulør. Lad retten småkoge ca ½ time, så smagen af det hele trækker frem.
Serveres med pastaskruger eller spaghetti.
Velbekomme.
Birgitte Jensen
1 kg oksefars, 1 hel flaske Beaveau ketchup ( ca 500g´s flaske) ½ l fløde, 2 tsk mild paprika, salt og peber efter smag, kulør.
Oksefarsen brunes i en gryde, og tilsæt så paprika, salt og peber, fløde, ketchup og kulør. Lad retten småkoge ca ½ time, så smagen af det hele trækker frem.
Serveres med pastaskruger eller spaghetti.
Velbekomme.
Birgitte Jensen